Winkelwagen

Mini Cart

T-shirt lange mouwen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Crossley
    T-shirt Roger Navy
    Normale prijs € 189,95 Aanbiedingsprijs € 75,95
  2. Crossley
    T-shirt Roger
    Normale prijs € 189,95 Aanbiedingsprijs € 75,95

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

 

T-shirts & Polo's

Een T-shirt of polo is een kledingstuk voor het bovenlichaam met korte mouwen en een ronde of V-hals. Een T-shirt wordt over het hoofd aan- en uitgedaan aangezien het geen sluiting heeft. De naam T-shirt is ontstaan doordat het kledingstuk in uitgelegde vorm een hoofdletter T vormt.

Het T-shirt diende oorspronkelijk als onderhemd, wat men onder andere kledingstukken, zoals een trui, draagt. Tegenwoordig is een T-shirt vaak het enige kledingstuk voor het bovenlichaam en mag dus gezien worden.

Van origine zijn de mouwen van een T-shirt vrij kort, maar tegenwoordig kun je mouwen in vele verschillende lengtes vinden. Indien een T-shirt lange mouwen heeft dan noemt men dit een longsleeve. Een T-shirt met een kraagje is een poloshirt en wordt wat netter gedragen.

T-shirts met verschillende kraagsoorten en mouwlengtes vind je bij LUTZ. Van specifieke ondershirts, nette polo’s tot stoerdere casual shirts. T-shirts en polo’s zijn verkrijgbaar in alle kleuren, maar ook met prints. Waar je ook van houdt, je kunt bij ons terecht.

Merken die we voeren Stone Island, Lacoste, Zanone, Gran Sasso, en Denham.