Winkelwagen

Mini Cart

LUTZ Royal Thank You

LUTZ Royal Thank You

Bij LUTZ krijgen we regelmatig klanten over de vloer die via via over ons gehoord hebben. Dit vinden wij natuurlijk geweldig om te zien. Daarom geven wij als bedankje Royalty’s weg. Iedere introducee die via onze vaste klanten bij ons binnenkomt, spaart niet één maar twee euro per €25,-. Daarbovenop keren wij aan de aandrager ook extra Royalty’s uit ter waarde van de helft van de Royalty’s van zijn introducee. Dat is nog eens lekker sparen. Doe je mee?

Als tevreden klant van LUTZ ben je zeer belangrijk voor ons. Wij willen dan ook onze waardering laten blijken door ons ambassadeursprogramma. Wat houdt dit precies in?

Als vaste klant kun je via je LUTZ account vrienden, familie of collega’s attenderen op onze schitterende winkel en collecties. Iedere introducee die via onze vaste klanten bij ons binnenkomt, spaart niet één maar twee euro per € 25,- over de eerste aankoop.

Wat heeft u voor voordeel?
Als blijk van waardering keren wij aan jou als onze ambassadeur ook extra Royalty’s uit ter waarde van de helft van de Royalty’s van de introducee. Dus voor elke € 25,- uitgegeven door je introducee krijgt je van ons als waardering € 1,- op je reeds opgebouwde saldo.

Hoe werkt het?
Als vaste klant kun je via je LUTZ account vrienden, familie of collega’s attenderen op LUTZ.nl door een uitnodiging te versturen. Heb je nog geen LUTZ account? Maak deze dan hier aan. 

 

lutz-ambassadeur.jpg