Winkelwagen

Mini Cart

LUTZ Express

LUTZ Express is onze eigen bezorgservice. Nu we onze klanten niet meer kunnen helpen met de persoonlijke service die jullie van ons gewend zijn, kiezen we ervoor om niet stil te zitten. We bezorgen vanaf nu bij besteding van €50,- zelf uw pakketje binnen een straal van 20km van onze winkel in Vinkeveen! 

LUTZ Express op een rijtje:
- Lutz Express is onze eigen bezorgservice
- We bezorgen binnen een straal van 20km vanaf onze winkel in Vinkeveen
- Je ontvangt vooraf een telefoontje dat we eraan komen.
- Je hoeft hiervoor niks te doen, alleen online je gewenste items te bestellen!

LUTZ at Home

Mis je het shoppen in de winkel of heb je een belangrijke gelegenheid waarvoor je een passende outfit nodig hebt? Bel of Whatsapp ons en we komen naar je toe! Shoppen in de winkel mag helaas niet maar we mogen wel naar jou toe komen voor een personal shopping session. Heb je interesse in LUTZ @ HOME? Bel of Whatsapp ons op 0297-212121 of maak hier een afspraak.

LUTZ Kastmanagement

Kom je er zelf niet meer uit en vraag je je af wat nu ‘in’ is en wat ‘niet meer’ kan? Of lukt het je niet om je kast een goed op te ruimen? LUTZ helpt je hierbij! De stijladviseurs komen ‘corona proof’ bij je langs om je te helpen. Bel of Whatsapp ons op 0297-212121 of maak hier een afspraak!

LUTZ Click & Collect

Het is mogelijk om je bestellingen af te halen in onze winkel. Bestellen kan online, maar ook telefonisch en via Whatsapp op 0297-212121. Als je de bestelling wilt ophalen moet je een ophaalafspraak maken. Als je online bestelt ontvang je in de orderbevestiging een link voor het maken van een ophaalafspraak. Zorg ervoor dat je op de door jou aangegeven tijd aanwezig bent om je bestelling af te halen. Het afhalen kan aan de achterzijde van de winkel.

LUTZ Connect

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 Whatsapp   0297212121 
 Telefoon  0297212121 
 E-mail  [email protected] 
 Videobellen   0297212121