Winkelwagen

Mini Cart

LUTZ Tailor Made

LUTZ Tailor Made

LUTZ staat bekend om de superieure en modieuze maatkleding voor heren. Van shirt tot jasje en van broek tot pak. Heb je al kennisgemaakt met het maatwerk van LUTZ? Gewoon doen, je krijgt er geen spijt van!

Je wilt iets bijzonders, voor een speciale gelegenheid, casual of zakelijk. Doe jezelf dan een plezier en kies voor een op maat gemaakt kledingstuk. Een maatpak, maatjasje, maatshirt, maatoverjas of maatsmoking naar je wensen en precies op maat. Bepaal zelf de stoffen, voering, knopen en stiksels.

LUTZ is al jaren dé winkel voor maatwerk, maar deze service is nu verder uitgebreid. Nog meer verschillende pasvormen en stoffen. Onze stoffen komen van de beste Italiaanse leveranciers, zoals Loro Piana, Thomas Mason, Zegna en Ariston. De combinatiemogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Van traditioneel tot modisch gesneden en van ‘Made to Measure’ tot volledig handgemaakt ‘Bespoke Tailoring’.

De maatwerkspecialist van LUTZ neemt je maten op en bespreekt je keuze voor een bepaalde snit. Je bepaalt zelf alle details: van stof tot voering en van knopen tot stiksels. Natuurlijk adviseert onze maatwerkspecialist je hierbij. LUTZ heeft al maatpakken vanaf € 548,-

Op onze tailor made pagina kun je alvast een voorselectie maken uit de uitgebreide stoffencollectie en direct een afspraak maken.