Winkelwagen

Mini Cart

100 HANDS heren

12 producten

12 producten

Shop 100Hands overhemden nu online bij LUTZ

100Hands maakt luxe shirts en overhemden. 100Hands is een familiebedrijf welke al meer dan 6 generaties werkzaam is in de textielindustrie. Het merk focust zich op het maken van linnen en katoenen shirts. Het maken van een 100Hands shirt duurt 36 uur. Gezegd wordt dat er 100 handen van experts bijdragen aan het maken van een 100Hands shirt. Zo komt het merk dus aan haar naam. Alle overhemden zijn handgemaakt door vaklieden in India. Dit zorgt voor een ongekende kwaliteit en precisie.

Wat onze stijladviseurs zeggen over 100Hands

Van 100Hands vind je bij LUTZ zowel zakelijke als smart casual shirts. Alle overhemden bij LUTZ hebben  in het label de tekst ‘Handmade for LUTZ’ staan. Dit is niet zonder reden. Wij bepalen het ontwerp, de stoffen, boord en knoopjes, 100Hands maakt hier vervolgens shirts van. Dit maakt de collectie van 100Hands bij LUTZ echt uniek.In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle kleding van 100Hands te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding van 100Hands op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.