Winkelwagen

Mini Cart

7 For All Mankind Dames

18 producten

18 producten

Shop 7 For All Mankind jeans nu online bij LUTZ

Dat topdenim nu zo populair is, heeft veel te maken met de lancering van 7 For All Mankind in Los Angeles, California, in de herfst van 2000. 7 For All Mankind was de eerste onderneming die denim naar een hoger niveau tilde. Vele Hollywood-sterren hebben de jeans van het merk 7 For All Mankind hoog in hun vaandel staan. Zo zijn sterren als Angelina Jolie, Cameron Diaz, Liv Tyler en Jennifer Garner weg van het merk, en ook mannelijke beroemdheden als Jake Gyllenhaal, Ben Affleck en Ryan Reynolds werden fan van de collectie jeans van 7 For All Mankind na de lancering van de mannencollectie in 2002.

Wat onze stijladviseurs zeggen over 7 For All Mankind

Het jeansmerk vertegenwoordigt een heuse levensstijl en blijft groeien en ontwikkelen. De collectie van 7 For All Mankind bestaat niet alleen meer uit jeans, maar ook sportkleding, handtassen en schoenen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Voor het merk zijn spannende samenwerkingsverbanden die design en creativiteit een nieuwe betekenis geven inmiddels een typisch onderdeel geworden.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding van 7 For All Mankind op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen van 7 For All Mankind online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.