Winkelwagen

Mini Cart

Isabel Marant

Producten 1-23 van 305

Producten 1-23 van 305

Isabel Marant

Het bekende merk Isabel Marant heeft inmiddels zijn weg gevonden naar de kledingkasten van veel bekende stijliconen. Of je nou gaat voor een casual look of juist op zoek bent naar iets voor meer formele gelegenheden, met Isabel Marant zie je er altijd stijlvol uit. Bij LUTZ hebben we een ruim aanbod aan kleding van dit merk. Ben je op zoek naar kleding en accessoires van hoge kwaliteit, waarmee je zeker weten goed voor de dag komt én die we indien nodig op maat kunnen maken? Bekijk dan snel ons assortiment van Isabel Marant online!

Het verhaal van Isabel Marant

Isabel Marant is één van de bekendste modeontwerpsters ter wereld. Ze begon aan het begin van de jaren 80 met kleding maken omdat ze in de winkel niet de items kon vinden die ze leuk vond. In 1989 begon Marant met het uitbrengen van haar eigen collecties. Haar collecties zijn gedragen tijdens talloze Fashion Weeks door bekende modellen en trendsetters als Kate Moss en Alexa Chung. Ook heeft ze winkels in grote modesteden als Parijs en New York. En het feit dat ze al vele awards heeft gewonnen, toont aan dat de kleding en accessoires van Isabel Marant een mooie toevoeging zijn aan de garderobe van de modebewuste en stijlvolle vrouw.

Shop Isabel Marant bij LUTZ

Isabel Marant is het overkoepelende merk waaronder verschillende brands vallen. Op deze pagina vind je onze complete collectie van het merk, waarbij we onderscheid maken tussen de dameskleding van Marant Étoile (voorheen Isabel Marant Étoile) en Marant, de collectie van Isabel Marant voor heren. Van de brand Isabel Marant vind je bij LUTZ de accessoires aan, waaronder de prachtige Isabel Marant schoenen en trendy Isabel Marant tassen.

De veelzijdige collectie accessoires en meer

Er is bijna geen kledingstuk of accessoire dat je niet terugvindt in één van de collecties van Isabel Marant. Als je op zoek bent naar een leuk en stijlvol topje, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Isabel Marant T-shirt of blouse. Erg populair zijn ook de casual-chique Isabel Marant truien. Het merk maakt gebruik van zowel neutrale als frisse en felle kleuren en opvallende prints en dat zie je bijvoorbeeld terugkomen in de jurken, die verkrijgbaar zijn in effen kleuren of juist in verschillende patronen. De pantalons en rokjes van Isabel Marant kun je casual dragen, maar de meeste zijn ook geschikt voor iets formelere gelegenheden.

Onze service op maat

Zie je jezelf al helemaal lopen in de stijlvolle kleding en accessoires van Isabel Marant, maar wil je de items wel graag even in het echt passen? Je bent van harte welkom in onze goed bereikbare winkel in Vinkeveen, waar onze stijladviseurs met plezier voor je klaarstaan. Zij helpen je om de outfit te kiezen die perfect bij je past. Daarnaast is het bij LUTZ mogelijk om kleding te vermaken of op maat te laten maken. Als je een kledingstuk van Isabel Marant aanpast dat je leuk vindt, maar net niet past, zorgen wij er kosteloos voor dat je toch niet teleurgesteld hoeft te zijn.

Isabel Marant kopen bij LUTZ

Wil je je nieuwe outfit van Isabel Marant online kopen? Dan kun je niet alleen blij zijn met je nieuwe kleding, maar ook met verschillende andere voordelen. Zo heb je je bestelling snel binnen, want als je op dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, verzenden we het nog dezelfde dag. Bij bestellingen op de andere dagen verzenden we op dinsdag. Verder betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 50 (daaronder € 3,95). Bestel daarom snel je nieuwe kleding van Isabel Marant online of kom eens bij ons langs!