Winkelwagen

Mini Cart

LE TRICOT DE LEA

9 producten

 1. pullover Muna rose pullover Muna rose
  New
  Les Tricots de Léa
  pullover Muna rose
  € 149,00
 2. pullover Martinetti noir pullover Martinetti noir
  New
  Les Tricots de Léa
  pullover Martinetti noir
  € 145,00
 3. Les Tricots de Léa
  Pullover milk
  € 138,00
 4. Les Tricots de Léa
  Pullover noir
  € 138,00
 5. Les Tricots de Léa
  Pullover orange
  € 119,00
 6. Les Tricots de Léa
  Pullover parme
  € 145,00
 7. Les Tricots de Léa
  Pullover parma
  € 119,00
 8. Les Tricots de Léa
  Pullover menthe
  € 145,00
 9. Les Tricots de Léa
  Pullover noir
  € 130,00

9 producten

Shop Les Tricots de Léa nu online bij LUTZ

Léa richtte Les Tricots de Léa op haar 19e op. Haar inspiratie haalt zij uit reizen. Een van haar vele ontmoetingen tijdens het reizen zette haar tot het oprichten van een eigen merk. Les Tricots de Léa gebruikt frisse kleuren en spreekt veel jonge vrouwen aan.

Wat onze stijladviseurs zeggen over Les Tricots de Léa

Ontdek onze collectie van Les Tricots de Léa online. Ga je voor een kleurige pullover of hou je meer van zwart en wit? In onze collectie vind je beide. Zo hebben we prachtige paarse en groene pullovers van Les Tricots de Léa. De meeste truien hebben een V-hals, maar we hebben ook een pullover met knoopsluiting en polokraag. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle kleding van Les Tricots de Léa te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding en schoenen van Les Tricots de Léa op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.