Winkelwagen

Mini Cart

Leselles

1 product

1 product

Shop Leselles nu online bij LUTZ

Leselles is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Het is opgericht door Liesbet. Tijdens haar fabrieksbezoeken viel het haar op dat er veel wol zomaar weggegooid werd, hier besloot zij iets mee te doen. Leselles knitwear maakt alleen gebruik van de beste, hoogwaardige mohair overschotten. Om vervuiling tegen te gaan wordt er geen gebruik gemaakt van plastic tijdens het transport.

Wat onze stijladviseurs zeggen over Leselles

Ontdek onze collectie van Leselles online. Wij hebben sjaals in verschillende kleuren. Ga je voor de mintgroene of toch de karamelkleurige? In onze collectie vind je ook oranje en gele sjaals van Leselles.In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle sjaals van Leselles te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding en schoenen van Leselles op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.