Winkelwagen

Mini Cart

Parajumpers Heren

7 producten

7 producten

Shop Parajumpers nu online bij LUTZ

De inspiratie voor het merk Parajumpers komt van de 210th Rescue Squadron. Dit is een eenheid die gestationeerd is in Anchorage, Alaska. Deze eenheid is getraind voor extreme reddingsacties in de uiterste hoeken van de wereld. Zij worden PJS genoemd, wat een afkorting is van PARAJUMPERS.

Het merk heeft een verhaal te vertellen, geboren door avonturiers, nieuwe ontmoetingen en ervaringen. Parajumpers streeft ernaar om moedig te zijn en stelt haar geest open voor nieuwe manieren om met de wereld om te gaan.

Het zit in de natuur van Parajumpers om te verkennen en grenzen te verleggen. Elke reis creëert ruimte voor nieuwe gedachten en verruimt de horizon van het merk. De missie van Parajumpers is om producten te maken die bestand zijn tegen de elementen. Elke drager is de hoofdpersoon van zijn of haar eigen leven. Parajumpers bouwt aan een erfenis die geïnspireerd is door respect, prestaties en passie.

Wat onze stijladviseurs zeggen over Parajumpers

Onze collectie van Parajumpers bestaat momenteel uit jassen. Ga jij voor een gewatteerde jas of een pufferjack van Parajumpers? In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle kleding van Parajumpers te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding van Parajumpers op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.