Winkelwagen

Mini Cart

30
AUG '23
Geschreven door: Britt

Herfst/winter modetrends 2023

Zodra de bladeren weer van de bomen vallen is het tijd om je garderobe een transformatie te geven met warme texturen en gedurfde stijlkeuzes. Duik met ons in de betoverende wereld van herfst/winter modetrends voor 2023 voor dames en ontdek hoe je jouw stijl kunt laten schitteren in dit blog.

1. Slanke silhouetten

Deze trend wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een nauwsluitende pasvorm, waarbij het omarmen van eigen lichaamsvorm centraal staat en een elegante, vrouwelijke uitstraling wordt benadrukt. Onze favoriete items binnen deze modetrend zijn lange spijkerrokken en aangesloten jurken. Deze items volgen de natuurlijke contouren van het lichaam, wat resulteert in een chic en sexy gestroomlijnd silhouet.

2. Metallic

Het creëren van een oogverblindende look is met de metallic trend eenvoudig. De aantrekkingskracht voor glinsterende stoffen is al jaren sterk aanwezig en maakte in 2022 een comeback, om vervolgens door te schitteren naar herfst/winter 2023. Van feestelijke kleding tot streetwear en zelfs dagelijkse outfits, metallics zijn overal. Of je nu kiest voor een subtiel glanzend accent of een volledige metallic look, deze trend biedt eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met je stijl.

3. Minimalistische luxe

In de eindeloze zee van modetrends is er één trend die altijd populair blijft: minimalistische luxe. Deze trend omarmt klassieke stukken en combineert ze op een stoere en eigentijdse manier. Of het nu een eenvoudige witte blouse is gecombineerd met een dames spijkerbroek, of een tailored-geïnspireerde look met een pantalon en gilet, de essentie draait om eenvoud, en toch een buitengewoon elegante uitstraling.

4. Leer Leer Leer

Hoewel leer vaak de uitdrukking heeft van stoer en krachtig, herinterpreteren we dit seizoen de trend op een elegante manier. Kledingstukken vervaardigd van soepel en glanzend (vegan) leer presenteren gestroomlijnde silhouetten, waarbij de nadruk ligt op het omarmen van de sexy en sensuele kant van het materiaal. De collectie van Natan introduceert ons deze nieuwe benadering van leer.

5. Kunstzinnige schoen

Ongeacht of je nu kiest voor een formele outfit of een meer casual uitstraling, met een mooie hak geef je elke outfit een verfijnde touch. Bij LUTZ ontdek je een groot scala aan bijzondere schoenen die stuk voor stuk jouw look naar een hoger niveau tillen. In de collectie Morobé schoenen vind je gedurfde en edgy ontwerpen met een klassiek en tijdloos karakter. De schoenen van GANNI voegen juist een chunky element toe aan je stijl. Voor wie op zoek is naar comfortabele, maar ook stijlvolle opties, bieden wij ook dames sneakers in onze collectie aan.

Modetrends herfst/winter 2023 bij LUTZ shoppen

De herfst- en wintermode van 2023 daagt ons uit tot creativiteit en vernieuwing. Gelukkig sluiten de met zorg samengestelde collecties van LUTZ naadloos aan bij deze modetrends voor dames. Terwijl we de koelere maanden tegemoet gaan, is LUTZ jouw partner voor de perfecte outfit. Kom gezellig langs in onze winkel of ontdek de collectie online!