Winkelwagen

Mini Cart

Royalty's Sparen

Bij LUTZ spaar je op aankopen uit de nieuwe collectie automatisch voor Royalty’s die worden omgezet in een shoptegoed. Let op: Je moet wel een account hebben en ingelogd zijn. Voor elke € 25 die je besteedt, ontvang je één Royalty ter waarde van € 1 shoptegoed.

Je kunt als je bent ingelogd je gespaarde Royalty’s zien onder ‘mijn account’. Klik in je account op ‘Royalty tegoed’ om je gespaarde Royalty punten te bekijken.

De gespaarde Royalty’s zijn gekoppeld aan je e-mailadres. Shop je ook bij ons in de winkel, zorg er dan voor dat jouw e-mailadres bij ons bekend is, en dat het gebruikte e-mailadres zowel in de winkel én webshop hetzelfde is. Dan wordt dit automatisch gekoppeld en kun je de gespaarde Royalty’s uit de winkel óók online inleveren, en andersom.

profiel

Registreer je als klant in onze winkel of webshop.

sparen

Shop je favorieten uit onze nieuwste collecties.

cadeau

Verzilver je Royalty’s bij je volgende aankoop.

 

Sparen Royalty's

Bij elke aankoop uit de nieuwe collectie in de winkel of webshop spaar je voor Royalty’s. Let op: Je moet wel een account hebben en ingelogd zijn. Voor elke € 25 die je besteedt, ontvang je één Royalty ter waarde van € 1 shoptegoed. Het kan tot 24 uur duren voordat je punten worden bijgeschreven.

Verzilveren Royalty's

Voor elke € 25 die je besteedt, ontvang je één Royalty ter waarde van € 1 shoptegoed. Je kunt je Royalty’s verzilveren tijdens het afrekenen. Klik onderaan de betaalmethodes op ‘Royalty’s verzilveren’. Vul het aantal te verzilveren Royalty’s in en klik op ‘verzilveren’. Let op: Royalty's kunnen niet worden ingeleverd op sale items.  

Veel gestelde vragen

Hoeveel Royalty’s heb ik gespaard?
Je kunt als je bent ingelogd je gespaarde Royalty’s zien onder ‘mijn account’. Klik in je account op ‘Royalty tegoed’ om je gespaarde Royalty punten te bekijken.

Ik heb geen online account, maar spaar wel in de winkel.
Als je e-mailadres bij ons bekend is kun je de gespaarde punten in de winkel ook online verzilveren.  Ga naar de inlogpagina en klik op wachtwoord vergeten. Vul hier je e-mailadres in (gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is). Volg de stappen in de mail om een wachtwoord aan te maken. Login met het zojuist aangemaakte wachtwoord. Je gespaarde Royalty’s zijn te vinden onder ‘mijn account’.

Ik heb geen Royalty punten, maar heb wel een aankoop gedaan in de winkel.
Waarschijnlijk is jouw e-mailadres niet bij ons bekend, waardoor de Royalty’s niet online zichtbaar zijn. Stuur een e-mail naar [email protected] met hierin je naam, adres en e-mailadres. Dan voegen we je e-mailadres toe aan je account.

Ik heb geen Royalty punten, maar heb wel een online aankoop gedaan.
Je spaart alleen Royalty’s als je een account hebt en ingelogd bent.

Ontvang ik voor alle aankopen Royalty’s?
Op items waarop een actie of korting van toepassing is ontvang je geen Royalty’s.