Winkelwagen

Mini Cart

ABSOLUT CASHMERE

4 producten

4 producten

Shop Absolut Cashmere kleding online bij LUTZ

Het verhaal van Absolut Cashmere begint in 2015. Oprichtster Caroline besloot in dit jaar om de wereld van kasjmier te verjongen. Als hardwerkende moeder laat zij zich inspireren door de energie van de moderne vrouw. Haar collecties zijn creatief en van hoge kwaliteit.

Wat onze stijladviseurs zeggen over Absolut Cashmere

Absolut Cashmere maakt vooral kleding van kasjmier – zoals de naam doet vermoeden. Absolut Cashmere is gevestigd in Parijs. Het merk waardeert en respecteert het milieu en gaat milieuvriendelijk te werk. Het kasjmier die Absolut Cashmere gebruikt komt uit Mongolië. Daar werkt het samen met lokale fokkers die de wolvezels handmatig oogsten. De wol komt van geiten die in het voorjaar gekamd worden. Absolut Cashmere heeft een eigen productiecentrum. De gunstige omstandigheden zorgen voor wol van de hoogste kwaliteit. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle kleding van Absolut Cashmere te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding van Absolut Cashmere op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.