Winkelwagen

Mini Cart

Lutz Maatwerk

Maatwerk is een ervaring. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met een maatkostuum wil nooit meer iets anders. Ontdek jouw stijl en personaliseer het maatwerk helemaal naar wens. Je krijgt keuze uit sublieme stoffen van de beste Italiaanse weverijen en creëert een uniek stuk wat op elk vlak perfect is. Onze maatwerkspecialisten zorgen voor een ultieme pasvorm en draagcomfort.

Vanuit onze passie voor maatwerk gaat onze expertise een stap verder. Voor heren die graag hun eigen stijl benadrukken kun je bij LUTZ ook terecht voor het aanmeten van een maatshirt, -overjas of -chino. Want niets draagt zo prettig als een maatstuk wat volledig naar uw persoonlijke wensen is samengesteld.

Jij bent uniek en door de eindeloze mogelijkheden
jouw maatkostuum ook.

Jij bent uniek en door de eindeloze mogelijkheden jouw maatkostuum ook.

Professioneel advies

De maatwerkspecialist van LUTZ neemt je maten op en bespreekt je keuze voor een bepaalde snit. Op basis van jouw persoonlijkheid, lichaam en wensen creëren we een maatkostuum die jouw identiteit weerspiegelt. Je bepaalt zelf alle details: van stof tot voering en van knopen tot stiksels. Natuurlijk adviseert onze maatwerkspecialist je hierbij.

Afspraak voor een pak op maat

Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt, wij staan voor je klaar. Een afspraak maken kan via onze website en telefonisch. Kies een datum en voorkeurstijd. Weet je al wat je wilt? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat alles klaarligt voor jouw bezoek.

Afspraak inplannen

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 - 18:00 uur