Winkelwagen

Mini Cart

Pak op maat

Maatwerk is een ervaring. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met een maatkostuum wil nooit meer iets anders.

Ontdek jouw stijl en personaliseer het maatwerk helemaal naar wens. Je krijgt keuze uit sublieme stoffen van de beste Italiaanse weverijen en creëert een uniek stuk wat op elk vlak perfect is. Onze maatwerkspecialisten zorgen voor een ultieme pasvorm en draagcomfort.

2. Stofkeuze & details

Je bepaalt zelf alle details: van stof tot voering en van knopen tot stiksels. Natuurlijk adviseert onze maatwerkspecialist je hierbij.

1. Opmeten

De maatwerkspecialist van LUTZ neemt je maten op en bespreekt je keuze voor een bepaalde snit.

1. Fitting

Na 4-6 weken is het pak klaar om te passen. Samen met onze maatwerkspecialist kijken we hoe het pak zit.

Fused

Bij de Fused maakmethode worden het voorpand en de revers van het jasje geplakt tussen het binnenwerk. Deze methode is het goedkoopst, maar het pak is hierdoor vrij stug.

vanaf € 599,-

Half canvas

Hierbij kun je kiezen tussen lightweight (4 lagen canvas) of semi- lightweight (5 lagen canvas). In deze productiemethode wordt van de schouders tot aan de bovenste knoop van het jasje canvas verwerkt. Dit geeft meer draagcomfort dan de Fused methode.

vanaf € 699,-

Full canvas

In deze productiemethode heeft u de keuze tussen lightweight (3 laags) en semi lightweight (4 laags). In deze productiemethode wordt het volledige voorpand verwerkt met canvas. Wanneer je kiest voor full canvas is het ook mogelijk om te kiezen voor ongevoerde schouders, wat het pak soepeler maakt.

vanaf € 799,-

Handmade

Bij de LUTZ handmade pakken worden 3 laagjes canvas met de hand met fijne steekjes vastgezet. Dit creëert het hoogste comfort, luchtig dragen een een sartoriale uitstraling.

vanaf € 899,-

Verfijnde stoffen

Niets draagt zo prettig als een pak dat gemaakt is voor jou als individu. Met uiterste precisie opgemeten met het meetlint, vervaardigd uit de meest verfijnde Italiaanse stoffen en volledig naar persoonlijke wensen samengesteld.

LUTZ gebruikt de meest verfijnde stoffen voor het maken van een maatpak. Van de meest dunne zijde stoffen (s180) tot hardere katoenen (s80). Je hebt keuze uit meer dan 300 stoffen van hoogstaande producenten en stoffenhuizen als Vitale Barberis Canonico, Ferla, Ariston en Loro Piana.

Afspraak voor een pak op maat

Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt, wij staan voor je klaar. Een afspraak maken kan via onze website en telefonisch. Kies een datum en voorkeurstijd. Weet je al wat je wilt? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat alles klaarligt voor jouw bezoek.

De maatwerkspecialist van LUTZ neemt je maten op en bespreekt je keuze voor een bepaalde snit. Op basis van jouw persoonlijkheid, lichaam en wensen creëren we een maatkostuum die jouw identiteit weerspiegelt. Je bepaalt zelf alle details: van stof tot voering en van knopen tot stiksels. Natuurlijk adviseert onze maatwerkspecialist je hierbij.