Winkelwagen

Mini Cart

Kleding op maat laten maken

Ervaar het ultieme in kleding op maat laten maken bij LUTZ. Waar in huis maatwerk een unieke en ontspannen ervaring biedt. Wat maakt mode op maat zo speciaal? Het begint bij stofkeuze & details, waarbij jij alle aspecten bepaalt: van stof tot voering, van de knopen tot stiksels. Elk kledingstuk wordt met liefde en expertise vervaardigd, met oog voor jouw lichaamsvorm. Het resultaat? Op maat gemaakte kleding dat niet alleen perfect past, maar ook jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

LUTZ maatwerk: herenkleding die (bij) jou past

Doordat de mogelijkheden in maatwerk eindeloos zijn, gaat ons enthousiasme hierin heel diep. Ons specialisme gaat verder dan alleen maatpakken voor heren. Zij kunnen ook bij LUTZ terecht voor een trouwkostuum op maat. Onze maatwerkspecialisten delen graag hun creatieve kennis en zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig opmeten van de perfecte pasvorm voor diverse gelegenheden. We hebben zelfs een atelier in huis met coupeuses om de beste kleding vermaak service te bieden.

Kleding op maat laten maken? Maak een afspraak voor mode op maat

LUTZ is op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en het Gooi niet alleen centraal gelegen, maar ook gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid achter de winkel. In onze ruime winkel staan onze maatwerkspecialisten voor jou klaar. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek in een laagdrempelige sfeer alle mogelijkheden onder het genot van een cappuccino of glas bubbels.