Winkelwagen

Mini Cart

Cambio

Producten 1-24 van 40

Producten 1-24 van 40

Cambio

Voor stijlvolle broeken moet je bij het merk Cambio zijn. Cambio maakt vrouwelijke en elegante broeken, maar bijvoorbeeld ook stoere, waardoor er voor iedere vrouw wel een mooi exemplaar te vinden is in de collectie. Ben je klaar om je garderobe een upgrade te geven? Bekijk dan snel ons assortiment Cambio broeken!

Cambio broeken voor elke smaak

We weten allemaal dat smaken verschillen. Gelukkig heeft Cambio daarmee rekening gehouden in de collecties. De damesbroeken van dit merk komen in verschillende stijlen. Altijd populair zijn de Cambio jeans, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, grijs en blauw. 

Ook een belangrijk onderdeel van de collectie Cambio broeken zijn de Cambio pantalons. Net als de jeans zijn deze verkrijgbaar in allerlei verschillende designs. Zo kun je kiezen voor een effen pantalon in bijvoorbeeld zwart, wit of verschillende pastelkleuren. Daarnaast zijn er verschillende pantalons van Cambio met een leuke print. Hierbij kun je denken aan een bloemenprint of een pied-de-poule print. Met de collectie Cambio broeken verveel je je dan ook nooit.

De verschillende fits van Cambio

De broeken van Cambio hebben verschillende fits. Dit geldt voor zowel de pantalons als voor de jeans. De klassieke regular fit komt veel voor, net als de smallere slim fit. Wat je ook terugvindt in de collectie zijn Cambio broeken met flared fit, zowel Cambio flared jeans als Cambio flared pantalons. Deze broeken ogen enigszins retro en zijn daarmee een leuke toevoeging aan je garderobe. 

De service van LUTZ

Zou je de Cambio jeans of pantalons graag eens in het echt zien of wil je ze misschien passen? Dan kan dat in onze ruime winkel in Vinkeveen. Hier vind je ons volledige assortiment, dus ook van al onze andere prachtige modemerken. Daarnaast helpen we je er graag, bijvoorbeeld door eventuele vragen te beantwoorden of door je te voorzien van persoonlijk stijladvies. Zien we je snel? 

Bij ons kun je ook profiteren van onze vermaakservice. Als je een Cambio broek of ander item hebt dat net niet goed past, kunnen wij voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat hij toch perfect zal zitten. Deze service is kosteloos voor kleding uit de nieuwe collecties.

Broek van Cambio kopen?

De broeken van Cambio koop je eenvoudig bij LUTZ. Als jij bij ons online bestelt, profiteer je onder andere van een gratis verzending bij bestellingen boven de 50,-. Daarnaast leveren we snel: als je van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, versturen we je items nog diezelfde dag. Als je liever bij ons langskomt in Vinkeveen heb je weer het voordeel dat je kunt passen en in gesprek kunt gaan met onze medewerkers. Kom daarom langs of bestel je kleding van Cambio online!