Winkelwagen

Mini Cart

11
APR '24
Geschreven door: Britt

Dé modetrends voor lente/zomer 2024

Beginnen jouw lentekriebels al voorzichtig? Tijd om je garderobe te refreshen met de lente/zomer modetrends voor 2024. We hebben onze favoriete trends voor dit voorjaar voor jou geselecteerd. Ontdek alle musthaves voor dames dit seizoen hieronder in het blog.

1. Poloshirt – preppy varsity

Het poloshirt voor dames maakt dit voorjaar van 2024 een ware comeback. In een versie met een preppy-varsity touch voegt deze trend een jeugdige energie toe aan deze tijdloze stijl. De collectie van Ralph Lauren voor dames nodigt je uit te experimenteren met strepen en opvallende kleuren. Breng je look in balans door deze te combineren met een chique blazer.

2. Denim maxi rok

De tijdloze charme van spijkerrokken is dit seizoen weer volop terug te vinden in jouw garderobe. Het iconische kledingstuk, dat al jaren geleden razend populair was, maakt nu een eigentijdse terugkeer met een maxi-lengte. Daarmee is de spijkerrok voor dames komende lente en zomer een echte musthave. Deze nieuwe twist voegt een vleugje elegantie toe aan het klassieke ontwerp. Of je nu gaat voor een casual look met een oversized trui of een meer verfijnde uitstraling met een blouse, het item past zich gemakkelijk aan jouw persoonlijke stijl.

3. The longer, the better: oversized blouse

De ultra-oversized blouse voegt een vleugje nonchalante chic toe aan elke outfit. Met zijn ruime pasvorm biedt de ultra-oversized blouse niet alleen comfort, maar ook een elegante flair die elke look gemakkelijk transformeert. Het is de perfecte keuze voor dagen waar je moeiteloos toch stijlvol eruit blijft zien. Omarm het relaxte silhouet en upgrade je stijl met gemak.

4. Cargo

De cargo-trend is ook dit seizoen nog volop aanwezig. Deze stoere stijl, geïnspireerd op militaire uniforms, biedt niet alleen een trendy uitstraling, maar ook praktische voordelen dankzij de vele zakken. Een cargobroek voor dames heeft niet veel nodig om er geweldig uit te zien. Zo zijn onze witte T-shirts perfect om bij deze stoere broek te combineren. Voorzie je look van hakken voor een vrouwelijke touch aan deze laid-back uitstraling.

5. 00's

De 00’s brengen een golf van nostalgie mee. Na een tijdperk van kleur en statements, start een periode van minimalisme en tijdloze elegantie. Het terugbrengen van je garderobe tot de essentie. Denk aan perfect gesneden blazers die lichtjes oversized zijn, maar nog steeds gestructureerd en moeiteloos passend. Voor broeken kiezen we voor eenvoud en comfort. Kies bijvoorbeeld voor een dames pantalon met rechte pijpen. De trend wordt vaak geassocieerd met neutrale kleuren. Maar door te spelen met verschillende texturen en materialen zoals cashmere, zijde en katoen wordt je look toch spannend.

Met de invloed van deze modetrends voor lente/zomer 2024 ben jij absoluut klaar om jouw garderobe een update te geven. Laat je inspireren, durft te experimenteren en voeg een vleugje van deze trends toe aan jouw voorjaarslooks.