Winkelwagen

Mini Cart

16
MEI '23
Geschreven door: Britt

Onze favoriete zomerjassen voor dames in 2023

De zomer is een tijd om naar buiten te gaan en te genieten van het mooie weer, maar het kan ook onvoorspelbaar zijn met een plotselinge regenbui of een koudere temperatuur. LUTZ got you covered, want in ons assortiment zijn er genoeg stijlvolle zomerjassen voor dames te vinden. 

1. Lichtgewicht jacket

Jassen gemaakt van lichte en ademende stoffen zoals katoen en linnen zijn perfect voor in de zomer. Deze materialen zijn namelijk comfortabel om te dragen tijdens warme dagen. De pasvorm van een lichtgewicht jacket bij LUTZ is vaak wat losser. Hierdoor is het item perfect om een koele zomeravond toch stijlvol door te brengen.

2. Trenchcoat

Een trenchcoat is een tijdloze klassieker en daardoor eigenlijk geschikt voor in ieder seizoen. In de zomer kies je wel het beste voor een katoenen trenchcoat zonder voering. Je kunt de trenchcoat natuurlijk ook open laten hangen voor extra ventilatie en een leuke touch aan je outfit. De trenchcoat van Weekend Max Mara kun je echt overal naar toe dragen, want met deze zomerjas zie je er altijd modieus uit.

3. Denim jack

Een denim jack is een all-time favorite en blijft ook in 2023 populair als zomerjas. Het biedt net dat beetje extra bescherming op zonnige dagen zonder dat het te warm wordt. Het jack is veelzijdig te stylen. Met een goede jeans of leuke zomerjurk is je outfit al binnen no-time geslaagd. Wil je iets meer uitpakken? Dan is dit denim jack van ROTATE echt iets voor jou!

4. Blazers

Bij LUTZ hebben we ook onze eigen favorieten voor dames zomerjassen in 2023. Een blazer is een absolute must-have omdat het niet alleen lichte bescherming biedt, maar ook op veelzijdige manieren gestyled kan worden. Of je nu een jurk, shorts of pantalon draagt, met een blazer geef je in een handomdraai iedere look een leuke touch. Wil je deze zomer echt shinen? Bekijk dan het merk BLAZE voor stoere silhouetten geryceled van oude vintage blazers. Probeer ook eens cropped blazer uit, want deze nieuwe stijl is helemaal hot op dit moment.

5. Gilet

Een gilet is ook een favoriet, omdat het de mogelijkheid biedt om gemakkelijk laagjes te creëren. Bovendien ziet het er ook cool en stijlvol uit. Het mouwloze item kan worden gedragen als onderdeel van je outfit of als lichte jas over een blouse heen. Bij LUTZ shop je voor elke gelegenheid een passend gilet. Ben jij al fan?

Welke zomerjassen trend past het beste bij jouw stijl en behoeften? Bij LUTZ helpen we je graag met het vinden van de perfecte zomerjas voor 2023. Bekijk ons aanbod alvast online en kom gezellig het veelzijdige assortiment in de winkel passen.