Winkelwagen

Mini Cart

Mantels

Producten 25-26 van 26

  1. Drykorn
    Mantel Runcom Ecru
    Normale prijs € 329,95 Aanbiedingsprijs € 164,95
  2. Penn&Ink
    mantel pelican
    Normale prijs € 189,95 Aanbiedingsprijs € 75,95

Producten 25-26 van 26

Mantels voor dames

Bij LUTZ hebben we een uitgebreid assortiment mantels voor dames. Mantels voor dames zijn vooral in de winter erg populair vanwege hun tijdloze stijl en functionaliteit. Wil jij ook zo'n mooie jas aan je garderobe toevoegen en gebruik maken van onze snelle en gratis verzending? Ontdek dan onze collectie mantels voor dames!

Onze collectie mantels voor dames

Eén van de kenmerken van mantels voor dames is dat ze langer zijn dan veel andere soorten jassen voor dames. Vaak komen ze tot rond de knieën, hoewel ze soms ook wat langer of wat korter kunnen zijn. Daarnaast zijn ze vaak effen. Dit allemaal zorgt ervoor dat damesmantels vaak een tijdloze en klassieke uitstraling hebben. Ze zijn dan ook ideaal om te dragen over een nette outfit, hoewel je ze ook kunt dragen als je een casual outfit aan hebt.

Hou je meer van een casual stijl? Dan zijn andere winterjassen voor dames, bijvoorbeeld een dikke leren damesjas of een pufferjas, een goede optie.

Damesmantels van de beste merken

De stijlvolle lange mantels voor dames in onze collectie komen van luxe merken die precies weten hoe ze mode met comfort en kwaliteit moeten combineren. Zo kun je bij ons terecht voor damesmantels van onder andere Marant Étoile, Forte Forte, FFC, Sea Me Happy en Weekend Max Mara. Als je goed voor de dag wil komen, zit je met deze merken meer dan goed.

Onze collectie in het echt zien?

Onze mantels voor dames kun je online bekijken en bestellen, maar je kunt ze ook vinden in onze winkel in Vinkeveen. Hier vind je al onze collecties, zodat je ze in het echt kunt zien en – indien gewenst – kunt passen. Ook staan we hier altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan persoonlijk advies. Zien we je snel?

Daarnaast heeft LUTZ een eigen vermaakservice. Past je nieuwe kleding net niet helemaal lekker of goed? Dan kunnen wij ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat het je toch als gegoten zal zitten. Deze service is volledig gratis voor kleding van de nieuwste collecties.

Mantel voor dames kopen bij LUTZ

Heb je in onze collectie de perfecte mantel voor dames voor jouw garderobe gevonden? Bestel deze dan in onze webshop en profiteer van een gratis verzending. Ook heb je je kleding snel binnen: bestel van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur en we sturen het nog dezelfde dag naar je op. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Vinkeveen als je liever fysiek shopt. Kom langs of bestel je nieuwe mantel voor dames online bij LUTZ!