Winkelwagen

Mini Cart

BAOBAB

Producten 1-24 van 127

Producten 1-24 van 127

Baobab Collection kaarsen

Baobab Collection is een merk met een verhaal. Na een reis door Tanzania werd het merk in 2002 opgericht. De collecties vinden hun inspiratie in de geuren, kleuren en landschappen in Afrika. Elke kaars van de Baobab Collection vertelt een ander Afrikaans verhaal. In onze collectie vind je kaarsen, geurstokjes en kaarsendovers van Baobab Collection. Wij hebben de volgende Baobab Collection kaarsen in ons assortiment: Platinum, Stones Marble, Trano Malana, Madagascar Vanilla, Triskell, Aurum Max, South Beach, Pearls Black, Wild Grass, Stones Lazuli, Stones Agate, White Rhino en Tsikara Nosy Be. Onlangs zijn ook kaarsen van de Ravintsara collectie toegevoegd. Deze zesde editie is gemaakt in Madagaskar. In de Ravintsara collectie vind je de Ravina, Lamba en Hantira kaarsen.

Shop Baobab Collection nu online bij LUTZ

Het Belgische merk heeft een breed assortiment aan kaarsen en geurverspreiders in glas, edel, metaal of met leer bedekt. De grondstoffen voor de kaarsen komen overal vandaan. Zo komen de mineralen uit Duitsland, het glas uit Polen en halen zij leer uit Italië. De kaarsen van de Baobab Collection worden door ambachtslieden in glas gegoten. Dit handgemaakte aspect zorgt ervoor dat elk exemplaar uniek is. De kaarsen van Baobab Collection shop je bij LUTZ online en in de winkel.

Shop Baobab kaarsen en geurstokjes bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kaarsen en geurstokjes van Boabab Collection op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.