Winkelwagen

Mini Cart

De Petrillo

19 producten

19 producten

Shop De Petrillo nu online bij LUTZ

Ontstaan uit een idee van Benedetto De Petrillo in Napels. De Petrillo maakt kledingstukken die geschikt zijn voor alle persoonlijkheden. Kleding weerspiegeld de gemoedstoestand van een man. Daarom is elk kledingstuk ontworpen naar de behoeften en wensen van de klant.

Wat onze stijladviseurs zeggen over De Petrillo

De Petrillo heeft aandacht voor detail en een verfijnde stofkeuze. Naast pakken maakt De Petrillo ook jasjes. Jasjes van De Petrillo zjin elegant en innovatief. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle kleding van De Petrillo te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding van De Petrillo op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.