Winkelwagen

Mini Cart

DIADORA HERITAGE

15 producten

15 producten

Shop Diadora Heritage nu online bij LUTZ

Diadora schoenen zijn vrolijke schoenen. Het is een Italiaans merk. Vroeger werden deze schoenen gedragen door sporters. Inmiddels zijn ze nu omgetoverd tot moderne, vrolijke sneakers. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon kopen om in te sporten. Diadora schoenen zullen namelijk altijd de identiteit uit de jaren 70 en 80 behouden. Dit zie je terug in de patronen, de stijl, de kleuren, in alles zie je het terug. De geschiedenis van deze schoenen maakt de schoenen tot wat ze nu zijn. Diadora Heritage schoenen shop je bij LUTZ online en in de winkel.

Wat onze stijladviseurs zeggen over Diadora Heritage

Diadora schoenen geen doorsnee sneakers, het zijn bijzondere sneakers. Ten eerste zijn het sneakers die sportkampioenen droegen in de jaren 70 en 80. Er zitten hele legendes achter deze schoenen, prijzen die gewonnen zijn. Het tweede wat deze schoenen bijzonder maakt is dat alle Diadora schoenen anders zijn. Nu denk je misschien hoe kan dit? Nou dit komt doordat elk paar handgemaakt wordt. Handgemaakte schoenen zijn ondanks dat er een model wordt aangehouden altijd verschillend. Zo heb je met Diadora Heritage dus altijd een unieke schoen in huis. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle schoenen van Diadora Heritage te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding en schoenen van Diadora Heritage op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.