Winkelwagen

Mini Cart

Grown Alchemist

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Beauty musthaves
  BODY KIT
  € 85,00
 2. Beauty musthaves
  BODY KIT
  € 45,00
 3. Beauty musthaves
  Hand Kit
  € 80,00
 4. Beauty musthaves
  BODY CRÉME 120ML
  € 24,00
 5. Beauty musthaves
  Handcare Twin
  € 55,00
 6. Beauty musthaves
  Hand wash Sandalwood 500ml
  € 29,00
 7. Beauty musthaves
  Hydro + Body Cleanser 500ml
  € 35,00
 8. Beauty musthaves
  Body cleanser 500ML
  € 35,00
 9. Beauty musthaves
  Hand wash 500ML
  € 29,00

9 producten

Van laag naar hoog sorteren

Grown Alchemist – biologie en cosmetische chemie

Grown Alchemist is opgericht door de broers Keston en Jeremy Muijs. Zij delen een passie voor design en productontwikkeling. Grown Alchemist is gespecialiseerd in het bedenken van nieuwe formules op het gebied van huidverzorging. De synergie tussen biologie en cosmetische chemie heeft geleid tot ‘Bio-compatible Beauty’. Gezondheid en schoonheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De optimale gezondheid van je huid bereik je niet alleen door deze van buitenaf te verzorgen, maar ook van binnenin. Zo kunnen supplementen helpen om de gezondheid van je huidcellen te verhogen.

Shop Grown Alchemist nu online bij LUTZ

Wij hebben een groot aantal producten van Grown Alchemist in ons assortiment. Wij hebben body- en hand kits van Grown Alchemist. Naast kits hebben wij ook bodycrème, hand care, body cleansers en hand wash Sandalwood van Grown Alchemist. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle producten van Grown Alchemist te bekijken. Wij helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop verzorgingsproducten bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online producten van Grown Alchemist op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.