Winkelwagen

Mini Cart

Marant Étoile

Producten 49-72 van 141

Producten 49-72 van 141

Marant Étoile

Ontzettend stijlvolle dameskleding die je bij verschillende soorten gelegenheden kunt dragen: dat is Marant Étoile. De kleding van deze lijn kan in de garderobe van een echte fashonista eigenlijk niet ontbreken en daarom vind je in ons assortiment een ruime collectie van Marant Étoile. Ontdek hier deze collectie!

Marant Étoile by Isabel Marant

Marant Étoile is een prachtige kledinglijn binnen het bekende merk Isabel Marant. Tot voor kort stond deze lijn ook bekend onder de naam Isabel Marant Étoile, maar tegenwoordig is Isabel geen onderdeel van de naam meer. Deze lijn bestaat net als de hoofdcollectie van Isabel Marant boordevol stijlvolle items die absoluut een plekje verdienen in de garderobe van elke modebewuste vrouw. In ons assortiment hebben we ook kleding van Isabel Marant voor heren en accessoires van Isabel Marant, maar Marant Étoile is een lijn waarin de dameskleding centraal staat.

Casual-chic kleding van Isabel Marant Étoile

De stijl van Marant Étoile laat zich het best omschrijven als casual-chic. Veel van de items in de collecties van deze lijn kun je zowel bij informele gelegenheden dragen als bij iets minder casual gelegenheden. Het is wel zo dat Isabel Marant Étoile over het algemeen meer casual is dan de hoofdcollectie van Isabel Marant.

Zo vind je in de collectie van Marant Étoile ook onder andere Isabel Marant sweaters die ontzettend comfortabel en ook stijlvol zijn, maar niet geschikt zijn voor bijvoorbeeld een zakelijke bespreking. Ook Isabel Marant shirts zijn meer casual, hoewel je ze wel kunt combineren met bijvoorbeeld een mooie blazer om de outfit een meer zakelijke uitstraling te geven. Iets minder casual is bijvoorbeeld een Isabel Marant blouse of Isabel Marant jurk uit de Étoile-lijn, maar dat neemt niet weg dat deze items bij casual gelegenheden absoluut gedragen kunnen worden.

Ontdek de service van LUTZ

Op onze site kun je ons volledige assortiment van Marant Étoile vinden, maar als je liever fysiek shopt, is dat bij ons ook mogelijk. Wij hebben namelijk een ruim opgezette winkel in Vinkeveen, waar je ons volledige assortiment met eigen ogen kunt bekijken of passen. Het gaat dan niet alleen om de kleding van Marant Étoile of Isabel Marant, maar ook om kleding van onze vele andere prachtige modemerken. Verder staan we in onze winkel altijd voor je klaar, bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan persoonlijk (stijl)advies. Kom je snel eens langs?

Verder kun je bij ons profiteren van onze vermaakservice. Als je favoriete item net niet goed past, kunnen wij ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat het toch als gegoten gaat zitten. Deze service is gratis voor kleding van de nieuwe collecties.

Isabel Marant Étoile kopen bij LUTZ

Heb je in onze collectie van Isabel Marant Étoile iets gevonden dat je graag wil toevoegen aan je garderobe? Bestel het dan online en profiteer van een aantal mooie voordelen. Zo is verzending gratis voor bestellingen boven de 50,-. Daarnaast leveren we snel: als je van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, versturen we je bestelling nog dezelfde dag. Verder heten we uiteraard van harte welkom in onze gezellige winkel in Vinkeveen als je liever fysiek shopt. Kom langs of bestel je kleding van Marant Étoile online bij LUTZ!