Winkelwagen

Mini Cart

KASSL EDITIONS

6 producten

 1. Kassl Editions
  Voat jack zwart
  Normale prijs € 505,00 Aanbiedingsprijs € 254,95
 2. Kassl Editions
  Original Below Trenchcoat Beige
  Normale prijs € 795,00 Aanbiedingsprijs € 399,95
 3. Kassl Editions
  Bag Tote Medium White
  Normale prijs € 395,00 Aanbiedingsprijs € 199,95
 4. Kassl Editions
  Coat Sleeveless Bomber White
  Normale prijs € 695,00 Aanbiedingsprijs € 349,95
 5. Kassl Editions
  Coat pilot navy
  Normale prijs € 749,00 Aanbiedingsprijs € 374,95
 6. Kassl Editions
  Coat off shoulder white
  Normale prijs € 795,00 Aanbiedingsprijs € 399,95

6 producten

Kassl Editions

Kassl Editions is een kledingmerk gemaakt voor mensen waar kwaliteit hoog in het vandaal staat en die streven naar een tijdloze garderobe. Kassl Editions creëert genderloze collecties met een duurzaam en functioneel karakter. Het kenmerk van elke Kassl-creatie is de perfecte snit. Ontdek de (regen)jassen en tassen van Kassl Editions bij LUTZ.

Het merk Kassl Editions

Kassl Editions werd in 2018 opgericht door een creatieve groep vrienden. Een oude vissersjas vormde de aanzet voor het merk. De vrienden waren geïnspireerd door het technische karakter en de veelzijdige pasvorm van de jas. Met hun gezamelijke ambitie om overproductie in een tijdperk van overdraad tegen te gaan is het merk Kassl Editions vervolgens geboren. 

Het assortiment van Kassl Editions

De collectie van Kassl Editions omvat eeuwige klassiekers. De op trenchcoat-geïnspireerde jassen zijn uitgevoerd in specifieke materialen als rubber en olie. Kenmerkend voor de jassen zijn de duurzame en waterafstotende afwerking. Levensduur is een belangrijke kern voor het label. Na de Kassl Editions Orginal-lijn is het merk volop geëvolueerd. Collecties zijn uitgebreid in materialen en snitten. Bij Kassl Editions shop je tassen, korte en lange jassen.

Jassen van Kassl Edtions online bestellen?

Wil je de jassen van Kassl Editions online kopen? Doe dat dan eenvoudig en snel bij LUTZ! Dan profiteer je niet alleen van de nieuwe collectie, maar ook andere voordelen. Bij bestellingen van meer dan €50 betaal je geen verzendkosten. Daarnaast versturen we bestellingen snel. Bestel je voor 16.00 uur, dan sturen we je nieuwe item nog dezelfde dag! Voor bestellingen van zaterdag t/m maandag geldt dat het op dinsdag verstuurd wordt.