Winkelwagen

Mini Cart

Le Bonnet

Producten 25-26 van 26

Producten 25-26 van 26

Shop Le Bonnet nu online bij LUTZ

Het merk Le Bonnet is 170 jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk. En hiermee is hun fabriek in de VK een van de oudste fabrieken van het land. In de producten staat het label ‘made in Scotland’. Volgens hen staat dit voor vakmanschap en kwaliteit. Ze gaan mee met de huidige samenleving. Daarom streven ze ook naar duurzaamheid en willen ze alleen natuurlijke vezels gebruiken. Alle producten die ze aanbieden zijn 100% biologisch afbreekbaar. Alle producten worden gebreid op traditionele machines. De techniek voor de producten wordt namelijk al generaties lang doorgegeven. Ze hebben ook meerdere vestigingen in Nederland.

Wat onze stijladviseurs zeggen over Le Bonnet

Het bekendste product van Le Bonnet is de muts oftewel de beanie. De mutsen van Le Bonnet zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Het mooie aan de mutsen is dat het een unisex product is. Het kan door iedereen gedragen worden, want er zit geen geslacht aan gekoppeld. De muts is een teken van echte stijl. Het maakt je winterlook helemaal af. Ze zijn heel zacht en comfortabel en zijn van hoge kwaliteit. Naast de mutsen heb je ook sjaals van Le Bonnet deze hebben dezelfde verfijnde kwaliteit en stof. Ook dit is weer zo een unisex product. Le Bonnet shop je bij LUTZ online en in de winkel.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online kleding van Le Bonnet op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen van Le Bonnet online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.