Winkelwagen

Mini Cart

Paolo Vitale

8 producten

8 producten

Shop Paolo Vitale nu online bij LUTZ

Paolo Vitale is in 1989 opgericht door Forleo Giovanni. Paolo Vitale staat bekend om de handgemaakte riemen van hoge kwaliteit. De riemen zijn exclusief en in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Het merk maakt gebruik van exotische materialen. De kleuren van de belts zijn uniek, omdat Paolo Vitale deze zelf creëert.

Wat onze stijladviseurs zeggen over Paolo Vitale

Bekijk onze collectie van Paolo Vitale nu online. Ga je voor een donkerblauwe gevlochten riem of kies je voor een leren riem van Paolo Vitale. Naast gevlochten en leren riemen hebben wij ook meerkleurige riemen in onze collectie. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle riemen van Paolo Vitale te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.

Shop schoenen en kleding bij LUTZ

Koop nu eenvoudig online accessoires van Paolo Vitale op Lutz.nl. De collectie hebben we in onze webshop opgesplitst in handige categorieën. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker. Naast de nieuwe collectie vind je ook vaak sale artikelen online.

Wij rekenen geen verzendkosten voor een bestelling vanaf €50,- binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €3,95. Wanneer je een bestelling vóór 16.00 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd! Bestellingen geplaatst op zaterdag t/m maandag zullen op dinsdag worden verstuurd.