Winkelwagen

Mini Cart

TEN-C

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Ten-C
  Canon Jacket Olijf
  € 1.399,95
 2. Ten-C
  Jack bruin
  € 1.099,95
 3. Ten-C
  Jas Antra
  € 469,95
 4. Ten-C
  Jas Bruin
  € 979,00
 5. Ten-C
  Jas Groen
  € 1.175,00
 6. Ten-C
  Jas Rood
  € 498,00
 7. Ten-C
  Jas Marine
  € 1.298,00
 8. Ten-C
  Jas Donker Bruin
  € 998,00
 9. Ten-C
  Field Jacket Off White
  € 1.098,00

9 producten

Van laag naar hoog sorteren

Ten-c bij LUTZ

De jassen van Ten-c worden ontworpen door Alessandro Pungetti en Paul Harvey. Ten-c kijkt verder dan de huidige trends. Het merk creëert kledingstukken die bedoeld zijn om eeuwig mee te gaan. De tijdloze en iconische jassen vormen zich na verloop van tijd helemaal naar de drager. Dit geeft een jas extra emotionele waarde en wordt het exclusief van jou.

De jassen van Ten-c zijn duurzaam

Ten-c maakt jassen die bedoeld zijn om een leven lang mee te gaan. De ontwerpen van Ten-c zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De kleding wordt exclusief gemaakt in Italië en haalt veel inspiratie uit Japans vakmanschap. De fascinatie met de Japanse cultuur is ook terug te vinden in het logo. Het logo van Ten-c is namelijk geïnspireerd op de Japanse ‘kikumon zegel’.

Shop Ten-c online bij LUTZ

De mooiste jassen van Ten-c vind je in onze collectie. De hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal zorgt voor duurzame jassen, je krijgt waar voor je geld. De jassen van Ten-c zijn ook in combinatie met elkaar te dragen. Zo kun jij je altijd kleden tegen het weer. Shop Ten-c nu online bij LUTZ of kom langs in de winkel.