Winkelwagen

Mini Cart

16
NOV '23
Geschreven door: Britt

Dresscode kerst 2023: chic de feestdagen in met deze tips

Of je nu een feestelijke outfit zoekt voor een intiem kerstdiner, een knallend nieuwjaarsfeest of gewoonweg wilt stralen, in onze nieuwe partycollectie vind je de meest schitterende items. Ontdek in het blog dresscode voor kerst 2023 de outfit-tips van LUTZ voor tijdens de feestdagen.

Dit is de dresscode voor kerst 2023

De futuristische twist van metallics en een overvloed aan glitters nemen de overhand dit feestseizoen. Onze uitgebreide partywear collectie belooft betovering voor ieder die op zoek naar een ultieme look. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke stijlvolle uitstraling of juist wilt schitteren in de nieuwste trends, wij hebben de ideale feestkleding voor dames online en in de winkel.

1. Avondjurken

Onze prachtige selectie aan avondjurken trekt moeiteloos de aandacht bij elke gelegenheid. Van elegante maxi-jurken met fonkelen details tot aan stijlvolle cocktailjurken voor dames. Twijfel je over welke feestelijke stijl bij jouw past? In de collectie van Rotate ontdek je diverse feestjurken van verschillende stijlen. Deze items van rijke stoffen en gedurfde silhouetten zullen je laten stralen als nooit tevoren.

Rotate
Sequins Blazer

Rotate
Puff Sleeve Dress

Ba&sh
Falone Dress

Lutz
Smoking

2. Glitters & Pailetten

Met het feestseizoen in zicht is het tijd om te schitteren! Voeg feestvreugde toe aan je look met glitters en pailletten, zowel als subtiel accent als in een volledige outfit. Pailletten kunnen op verschillende in je outfit worden geïntrigeerd. Kies voor een full-on paillettenlook of combineer een glinsterende broek met een eenvoudig top. De glitter Moby sweater van Marant Étoile is een comfortabele keuze voor de feestdagen.

3. Minimal Glamour

Glamour is niet altijd synoniem aan overdaad. Ontdek de kracht van minimale elegantie met een stijlvol pak of onze zwarte jurken. Deze ingetogen basis straalt evenveel klasse uit en kan worden verrijkt met een fonkelend accent in accessoires. Perfect voor degenen die net wat meer willen opvallen, maar tegelijkertijd houden van een subtiele uitstraling.

Marant Étoile
Moby Sweater

Rotate
Sequins Cargo Pants

Jerome Dreyfuss
Bobi Bag

Marant Étoile
Dolene Rok

4. Metallics

Metallics vangen licht op en laten je tijdens de feestdagen werkelijk stralen. Deze herfst/winter trend is dan ook bijzonder geschikt. Dankzij hun populariteit zijn metallics overal te vinden, waardoor het gemakkelijk is om een schitterende look te creëren. Of je nu kiest voor een zilveren broek of een metallic tas, metallics bieden de mogelijkheid om ze te combineren met je persoonlijke stijl.

5. Accessoires met glans

Met een van onze sprankelende accessoires voeg je een vleugje glans toe aan elke look. Van glinsterende oorbellen tot aan tassen van Jerome Dreyfuss. Een kleine fonkeling zorgt al snel voor extra feestelijke magie.

6. Smoking voor heren

Als je op zoek bent naar ultieme elegantie, zoek dan niet verder dan een smoking. Een smoking voor heren is ideaal voor gala’s en formele feesten, maar ook perfect als je thuis jouw gasten wilt verassen met een stijlvolle outfit. Bij LUTZ kun je ook kiezen voor een maatpak. Dankzij de veelzijdigheid in opties kunnen we je helpen de perfecte stijl te vinden om te schitteren tijdens de feestdagen.