Winkelwagen

Mini Cart

Oorbellen

Producten 1-24 van 32

Producten 1-24 van 32

Shop dames accessoires nu online

Onder accessoires worden voorwerpen als kettingen en shawls gerekend. Zij behoren tot de kleding, maar zijn vooral versierselen en luxeproducten. Ook riemen, handschoenen en handtassen zijn accessoires. Vaak kunnen accessoires met verschillende kledingstukken gecombineerd worden.

Het oorspronkelijk Franse woord betekent ‘bijkomstig’, een accessoire is ook vaak iets wat bij een outfit wordt gezocht in plaats van andersom. Toch is het belangrijk om de kracht van accessoires te erkennen: een outfit kan vallen of staan met accessoires. Veel accessoires zijn ook perfect om te geven als cadeautje.

Wat onze stijladviseurs zeggen over accessoires

Een goede outfit kan vrijwel niet zonder accessoires. Maak je look compleet met een ceintuur van Nanni, een muts van Le Bonnet of een sjaal van Mouleta of Leselles. Nieuw dit seizoen zijn de sieraden van Annele en Anni Lu. De gouden kettingen, (kralen) armbandjes, oorbellen en ringen zorgen voor een chique accent. De sieraden worden verpakt in een mooie sieradendoos, daardoor zijn de sieraden extra leuk om cadeau te geven. Maar wat maakt of kraakt een goede outfit? Dat is natuurlijk een dames tas. In ons assortiment vind je hand- en schoudertassen van La La Berlin of een leren shopper van Copenhagen. Maar ook voor kleine crossbody tassen van Jerome Dreyfuss, See By Chloé en Claris Virot kun je bij LUTZ terecht. 

Ontdek ook onze beauty producten

Wij hebben ook verschillende beauty producten in ons assortiment. Ga voor een heerlijke geur of deoderant van Acqua di Parma of verwen jezelf met een van parfum van Escentric Molecule of An-other

Sieraden voor dames bij LUTZ

Bekijk onze collectie sieraden voor dames online en shop een nieuw sieraad. Mooie sieraden geven jouw look extra uitstraling. Oorbellen, armbanden, kettingen, ringen en haarelastiekjes van Kknekki. Een mooi sieraad is een echte eye-catcher. Wij hebben sieraden van Setareh, Bon Dep, Miccy’s, Goldert.me, Sarah Lou en Marc Cain.

Wat onze stijladviseurs zeggen over sieraden

Wie op zoek is naar een nieuw sieraad is bij LUTZ aan het juiste adres. Onze collectie sieraden is breed. Wij hebben oorbellen van Setareh en Miccy's maar ook haarelastiekjes van Bon Dep. Naast oorbellen en haarelastiekjes vind je in onze collectie ook armbanden, ringen en kettingen. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle sieraden te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.