Winkelwagen

Mini Cart

Oorbellen

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Setareh jewellery
  Hoop reliëf oorring goud
  € 26,00
 2. Setareh jewellery
  Hoop reliëf oorring zilver
  € 21,00
 3. Setareh jewellery
  Hoop balletjes oorring zilver
  € 21,00
 4. Setareh jewellery
  Hoop trio oorringen zilver
  € 21,00
 5. Setareh jewellery
  Mini wing oorknopjes zilver
  € 9,00

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

Dames accessoires

Onder accessoires worden voorwerpen als kettingen en shawls gerekend. Zij behoren tot de kleding, maar zijn vooral versierselen en luxeproducten. Ook riemen, handschoenen en handtassen zijn accessoires. Vaak kunnen accessoires met verschillende kledingstukken gecombineerd worden.

Het oorspronkelijk Franse woord betekent ‘bijkomstig’, een accessoire is ook vaak iets wat bij een outfit wordt gezocht in plaats van andersom. Toch is het belangrijk om de kracht van accessoires te erkennen: een outfit kan vallen of staan met accessoires. Veel accessoires zijn ook perfect om te geven als cadeautje.

In onze collectie accessoires vind je onder andere hoeden, portemonnees, sjaals en tassen. Enkele merken die we voeren: Jérôme Dreyfuss, Zadig & Voltaire, Leselles, Drykorn, Nanni, See by Chloé.

Sieraden voor dames bij LUTZ

Bekijk onze collectie sieraden voor dames online en shop een nieuw sieraad. Mooie sieraden geven jouw look extra uitstraling. Oorbellen, armbanden, kettingen, ringen en haarelastiekjes van Kknekki. Een mooi sieraad is een echte eye-catcher. Wij hebben sieraden van Setareh, Bon Dep, Miccy’s, Goldert.me, Sarah Lou en Marc Cain.

Wat onze stijladviseurs zeggen over sieraden

Wie op zoek is naar een nieuw sieraad is bij LUTZ aan het juiste adres. Onze collectie sieraden is breed. Wij hebben oorbellen van Setareh en Miccy's maar ook haarelastiekjes van Bon Dep. Naast oorbellen en haarelastiekjes vind je in onze collectie ook armbanden, ringen en kettingen. In onze winkel in Vinkeveen heb je de mogelijkheid om alle sieraden te passen. Onze stijladviseurs helpen je waar nodig bij het maken van een keuze.