Winkelwagen

Mini Cart

Leren Jassen

8 producten

8 producten

Leren jassen voor heren

Leren jassen voor heren zijn al decennialang een icoon in de mode-industrie. Ze symboliseren kracht, duurzaamheid en een onmiskenbare stijl. Ze komen bovendien constant opnieuw in de mode! In onze collectie vind je veel verschillende leren herenjassen, zowel tijdloze klassiekers als moderne versies. Bekijk dus het aanbod en kies jouw favoriete leren herenjas!

Leren herenjas, retro of modern

Leren herenjassen hebben een rijke geschiedenis en zijn door de jaren heen geassocieerd met veel stromingen en groepen. Dit zie je terug in de grote hoeveelheid stijlen die er hedendaags te vinden zijn in zowel leren jassen voor dames als voor heren. Denk bijvoorbeeld aan de suède jas voor heren, lange leren jas heren, blouse-jas voor heren, en de bikerjacks voor heren.

Voor de koudere maanden bieden wij bovendien leren winterjassen voor heren die niet alleen warmte bieden, maar ook een sterke uitstraling hebben. Als de temperatuur stijgt zijn onze leren zomerjassen voor heren de perfecte keuze; onze frisse leren jacks voor heren zijn licht, ademend en uiteraard stijlvol. Voor elke stijl en elk seizoen zit je dus goed!

Kwaliteit van leren jacks voor heren

Onze herenjassen van leer zijn gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. Dit kun je zien en voelen in elke jas voor heren. Ze zijn mooi afgewerkt, soepel, en voelen luxueus aan. Zo draag je die van jou elke dag met plezier!

De collectie leren herenjassen bij LUTZ is zorgvuldig samengesteld om aan alle wensen te voldoen. De jassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, elk met unieke eigenschappen en details. Combineer ze met je favoriete heren bodywarmer, herenbroek en formele heren instapschoenen voor een complete look die indruk maakt.

LUTZ-winkel in Vinkeveen

LUTZ is meer dan alleen een webshop. Wij hebben ernaast ook een ruime winkel in Vinkeveen waar onze volledige collectie leren herenjassen en andere luxe kledingstukken van allerlei hoogwaardige merken te vinden zijn. Kom eens langs en ervaar de kwaliteit en het comfort van onze jassen zelf. Ons deskundige personeel staat helpt je graag met het kiezen van de juiste leren herenjas voor jou. Wat zeker is? Of je online winkelt of ons in de winkel bezoekt, je bent bij ons verzekerd van kwaliteit en service.

Leren herenjas kopen?

Liever shoppen vanuit huis? Dan kan natuurlijk ook. In onze webshop vind je al onze lederen herenjassen. Het bestellen van jouw favoriet is bovendien eenvoudig en efficiënt, met gratis verzending bij bestellingen vanaf 50,-. Bestel je van dinsdag tot en met vrijdag voor 16.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog opgestuurd. Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met een leren herenjas en bestel hem nu bij LUTZ!