Winkelwagen

Mini Cart

Sandalen

5 producten

5 producten

Sandalen voor heren

In de zomer is het altijd fijn om een paar sandalen voor heren in je garderobe te hebben. Ben jij op zoek naar een paar herensandalen? Dan zit je bij LUTZ goed, want wij hebben stijlvolle herensandalen die je de hele zomer door kunt dragen. Ontdek onze collectie!

De voordelen van herensandalen

Sandalen voor heren zijn het ideale schoeisel voor de warme dagen van de zomer. Ze zijn natuurlijk open en daardoor luchtig, waardoor je voeten een stuk minder zullen zweten dan in dichte herenschoenen. Daarnaast zijn ze comfortabel en ontzettend handig.

Je kan er zo in- en uitstappen, wat ze bijvoorbeeld een goede keuze maakt als je naar het strand gaat, waar je niet veel moeite wil doen om je schoenen uit te trekken. Veterschoenen of boots voor heren zijn in zo'n situatie een stuk minder praktisch dan sandalen

Ons assortiment sandalen voor heren

Herensandalen zijn er in verschillende stijlen. Misschien denk je bij het woord al snel aan een soort sandalen dat je kunt dragen als je er flink in gaat wandelen, maar ze zijn er in nog meer stijlen. Er zijn bijvoorbeeld ook nette sandalen, bijvoorbeeld van zwart leer.

In onze collectie sandalen voor heren vind je vooral meer sportieve sandalen. Je kunt ze natuurlijk naar het strand dragen, maar bijvoorbeeld ook als comfortabel schoeisel als je even boodschappen gaat doen. Of je ze dan met een lange broek of een korte broek en zonder of met sokken draagt, ligt aan je persoonlijke stijl.

Kom schoenen passen in onze winkel

Vind je het altijd fijn om herenschoenen te kunnen passen? Dan verwelkomen we je graag in onze winkel in Vinkeveen. Hier vind je onze volledige collecties, waaronder onze sandalen voor heren en sandalen voor dames. Je kunt ze daar in het echt zien en ze aantrekken om te zien of ze bevallen. Daarnaast staan we in onze winkel altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan persoonlijk (stijl)advies. Zien we je snel?

Sandalen voor heren kopen?

Zou je één van de paren herensandalen in ons aanbod wel willen hebben? Bestel deze dan in onze webshop en profiteer van een gratis verzending bij bestellingen vanaf 50,-. Daarnaast leveren we snel: bestel van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur en we sturen het nog dezelfde dag naar je op. Ook ben je uiteraard welkom in onze winkel in Vinkeveen als je liever fysiek winkelt. Kom langs of bestel je nieuwe sandalen voor heren online bij LUTZ!