Winkelwagen

Mini Cart

Vince

Producten 1-24 van 50

Producten 1-24 van 50

Vince

Als je kleding van het merk Vince draagt, zie je er gegarandeerd elegant en stijlvol uit. Bij LUTZ hebben we een ruim assortiment dameskleding van dit luxe merk, die we snel en gratis bij je bezorgen. Ontdek onze collectie van Vince!

De stijl van Vince

Het kledingmerk Vince werd opgericht in 2002. Inmiddels is het uitgegroeid tot een merk dat zijn kleding wereldwijd verkoopt, zowel in winkels als online. Vince heeft veel succes behaald met luxe essentials die een moderne uitstraling hebben, maar ook tijdloos zijn. Naast de stijlvolle designs is een ander belangrijk kenmerk van Vince het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Mede hierdoor staat Vince bekend als een luxe kledingmerk.

Onze collectie dameskleding van Vince

Onze collectie van Vince bestaat uit verschillende soorten kleding. Naast basic items als broeken, truien, blouses en T-shirts zijn ook de typisch vrouwelijke rokken en jurken te vinden in het aanbod van Vince. Daarnaast hebben we verschillende items voor een gelaagde outfit. Naast jassen kun je hierbij denken aan damesvesten, blazers en gilets voor dames. Zelfs voor accessoires voor dames kun je bij Vince terecht.

Zoals past bij een merk dat tijdloze kleding met een luxe uitstraling maakt, zijn er in de collectie van Vince geen hele uitbundige prints te vinden. Dat wil niet zeggen dat elk item effen is, slechts dat prints die wel gebruikt worden meestal iets zijn als een simpel streepjesmotief. Effen items hebben wel de overhand bij Vince. Ze zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet, variërend van donkere kleuren als zwart en donkergrijs tot lichte kleuren als beige en wit.

Bezoek onze ruime winkel

Heb je in onze collectie kleding van Vince gezien waar je geïnteresseerd in bent, maar vind je het fijn om kleding eerst te kunnen passen? Dan verwelkomen we je graag in onze ruime winkel in Vinkeveen. Hier vind je al onze collecties, zodat je de items met eigen ogen kunt bekijken of passen. Ook staan we in onze winkel altijd voor je klaar als je behoefte hebt aan meer informatie of aan persoonlijk (stijl)advies. Zien we je snel?

Verder kunnen we je ook van dienst zijn als je nieuwe item niet helemaal goed zit. Met onze vermaakservice kunnen we ervoor zorgen dat je net gekochte kleding toch perfect zal passen. Deze service is gratis voor kleding van de nieuwste collecties.

Vince kleding kopen bij LUTZ

De luxe kleding van Vince bestel je eenvoudig in onze webshop. Bij bestellingen vanaf 50,- profiteer je van een gratis verzending. Daarnaast leveren we snel: als je van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, sturen we het nog dezelfde dag naar je op. Verder heten we je graag van harte welkom in onze winkel in Vinkeveen als je liever fysiek shopt. Kom langs of bestel je dameskleding van Vince online bij LUTZ!