Winkelwagen

Mini Cart

Winkel

Winkel

Service staat bij Lutz hoog in het vaandel. Op diverse manieren proberen wij voor u winkelen nog aangenamer te maken en waar mogelijk te vergemakkelijken. Ons eigen parkeerterrein biedt ruime parkeergelegenheid voor onze klanten. Het atelier hebben wij in huis waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast staat ons vakkundig verkooppersoneel altijd voor u klaar.

Ook bieden wij de mogelijkheid om op afspraak te winkelen of heeft u graag vakkundig advies bij het ordenen van uw kledingkast? Kastmanagement bieden wij u graag aan.

 

Royalties

Onze vaste klanten behandelen we als Royalty’s. Wij waarderen het enorm dat u keer op keer voor Lutz kiest. Daarom bieden wij u een automatisch spaarsysteem waarmee u spaart voor shoptegoed op uw Royalty Card.

Lees meer >

Lutz Tailor Made

Lutz staat bekend om de superieure en modieuze maatkleding voor heren. Van shirt tot jasje en van broek tot pak. Heeft u al kennisgemaakt met het maatwerk van Lutz? Gewoon doen, u krijgt er geen spijt van!

Leer meer >

Giftcard

Het is soms niet makkelijk om een leuk cadeau te bedenken voor iemand die eigenlijk alles al heeft. Wil je toch met iets speciaals voor de dag komen, verras iemand dan eens met een Gift Card van Lutz. Een cadeau waar iedereen blij van wordt!

Leer meer >

Private shopping

Kent u dat gevoel? U gaat van de ene afspraak naar de andere en u heeft een volle agenda. Maar u wilt er wel fashionable uitzien. Alleen… wanneer heeft u tijd om te shoppen? Lutz heeft daar de ultieme oplossing voor: Private Shopping.

Lees meer >