Winkelwagen

Mini Cart

Korte broeken

Producten 49-72 van 75

Producten 49-72 van 75

Korte broeken voor heren

Voor de zomer zijn korte broeken voor heren onmisbaar. Of je nu naar het strand gaat, boodschappen gaat doen of een barbecue met vrienden of familie hebt, herenshorts zijn ideaal op de warme dagen. Ontdek onze collectie korte broeken voor heren!

Verschillende soorten shorts voor heren

In onze collectie vind je korte broeken voor heren in verschillende stijlen. Een deel van ons aanbod bestaat uit sportieve korte broeken voor heren, een goed zomers alternatief voor joggingbroeken voor heren. Deze shorts zijn natuurlijk ideaal om in te sporten, maar je kunt ze ook dragen in een casual zomerse outfit.

Wil je iets minder casual voor de dag komen? Kies dan voor één van de nettere herenshorts in ons aanbod. Daarnaast hebben we de altijd populaire korte spijkerbroeken voor heren in onze collectie en ook korte cargobroeken ontbreken niet. Voor elke gelegenheid is er een mooi exemplaar te vinden.

Herenshorts zijn goed te combineren met bijvoorbeeld heren-T-shirts of polo's voor heren. Draag er een mooi paar herensneakers bij of op de echt warme dagen sandalen voor heren en je zomerse outfit is compleet.

Onze collectie korte broeken voor heren

De heren korte broeken zijn er in ons assortiment in verschillende kleuren. Uiteraard kan een zwarte korte herenbroek niet ontbreken, en er zijn ook exemplaren in de vaak geziene beige of zandkleur. Andere kleuren die gebruikt worden, zijn onder andere tinten van grijs, blauw, groen en wit. De korte spijkerbroeken hebben de bekende denimkleur in zowel een lichtere als donkerdere variant.

De shorts hebben bijna allemaal een grotendeels effen design. Grotendeels, want op sommige van de korte broeken voor heren staat een logo afgedrukt. Dit zie je vooral bij de korte broeken van Stone Island, een merk dat erom bekend staat zijn logopatch te verwerken in de kleding die het maakt. Stone Island is niet het enige topmerk in onze collectie. Zo hebben we ook Jacob Cohën korte broeken en nog veel meer merken die stijl en kwaliteit optimaal weten te combineren.

Kom bij ons langs in Vinkeveen

Heb je in onze collectie een korte broek voor heren gezien die je leuk lijkt, maar vind je het nog lastig om te bepalen of hij echt wat voor je is op basis van foto's? Kom dan langs in onze winkel in Vinkeveen. Hier vind je onze volledige collecties, waaronder al onze herenbroeken, zodat je al onze kleding in het echt kunt zien en passen. Ook zijn we er altijd voor je als je behoefte hebt aan persoonlijk (stijl)advies. Zien we je snel?

Ook hebben we een vermaakservice. Deze kan kleding die je net niet goed past op zo'n manier vermaken dat het je toch perfect zal zitten. Deze service is gratis voor kleding van de nieuwste collecties.

Korte broek voor heren kopen?

Korte broeken voor heren bestel je gemakkelijk via onze webshop. Als je van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur bestelt, sturen we het nog dezelfde dag naar je op. Daarnaast profiteer je van een gratis verzending bij bestellingen vanaf 50,-. Verder zien we je graag verschijnen in onze winkel als je toch liever fysiek shopt. Kom langs of bestel je nieuwe korte broek voor heren online bij LUTZ!