Winkelwagen

Mini Cart

Truien

Producten 49-52 van 52

  1. Marant
    Miley Sweater Hoody White
    Normale prijs € 340,00 Aanbiedingsprijs € 203,95
  2. Marant
    Overzised Polo Ecru
    Normale prijs € 180,00 Aanbiedingsprijs € 107,95
  3. Marant
    Sweat Shirt Miko Faded Black
    Normale prijs € 210,00 Aanbiedingsprijs € 125,95
  4. Marant
    Olan sweater hoody groen
    Normale prijs € 295,00 Aanbiedingsprijs € 176,95

Producten 49-52 van 52

Isabel Marant truien

De truien van Isabel Marant zijn een mooie toevoeging aan de garderobe van iedereen die modebewust is. Zowel wat betreft comfort als wat betreft de look zijn de Isabel Marant truien een echte aanwinst. Bij LUTZ hebben we altijd de nieuwste collectie truien en sweaters van Isabel Marant voor je klaarstaan. Nieuwgierig? Bekijk dan snel ons assortiment truien van Isabel Marant!

Isabel Marant truien: comfortabel en stijlvol

Eén van de belangrijkste punten van truien is het comfort. Truien en sweaters moeten lekker zitten. Bij de truien van Isabel Marant is dat zeker het geval. De Isabel Marant sweaters en truien zijn gemaakt van materialen die heerlijk aanvoelen en van goede kwaliteit zijn.

Maar niet alleen zijn de Isabel Marant truien comfortabel – ze zien er ook nog eens goed uit. Of je nou op zoek bent naar een stijlvolle trui die goed geschikt is voor de wat meer formele gelegenheden of naar een trui die je casual wil dragen, Isabel Marant heeft het allemaal.

Zowel voor een Isabel Marant trui voor dames als voor een Isabel Marant trui voor heren kan je bij ons terecht.

Het ruime aanbod truien van Isabel Marant

Op de meeste Marant truien komt een vorm van het logo van het merk terug. Dit varieert van een klein visueel logo op de borst tot een wat grotere tekst en ook een combinatie van logo en tekst komt voor.

De Isabel Marant sweaters komen onder andere in de volgende kleuren:

  •  ● Isabel Marant trui in roze
  •  ● Isabel Marant trui in groen
  •  ● Isabel Marant trui in grijs
  •  ● Isabel Marant trui in beige

Daarnaast hebben we natuurlijk ook een zwarte Isabel Marant trui, net als Marant truien in meerdere kleuren. Dit is overigens slechts een selectie van de truien die je vindt in ons assortiment.

LUTZ brengt service op maat

Als je ons volledige assortiment Isabel Marant truien wilt ontdekken, kan dat op deze pagina. Maar je kan ook langskomen in onze ruime en goed bereikbare winkel in Vinkeveen. Hier vind je ons volledige aanbod Isabel Marant sweaters, net als andere Isabel Marant kleding en kleding van andere merken. Ook staan we hier altijd voor je klaar om je – indien gewenst – te voorzien van stijladvies of gewoon om eventuele vragen te beantwoorden.

Als je een trui van Isabel Marant gevonden hebt die je graag wil hebben, maar net niet past, helpen we daar ook bij. Met onze inmaakservice zorgen we ervoor dat kleding die net niet goed zit toch gaat passen. Deze service is kosteloos en is van toepassing op kleding uit de nieuwe collecties.

Isabel Marant sweater of trui kopen?

De leukste en mooiste Isabel Marant truien en sweaters bestel je eenvoudig en snel online. Bestel je van dinsdag t/m vrijdag voor 16.00 uur, dan versturen we je bestelling dezelfde dag nog. Daarnaast is verzending gratis bij orders boven de 50,-. Als je liever de kleding eerst in het echt wil zien of wil passen, dan verwelkomen we je graag in onze winkel. Bestel snel je nieuwe trui van Isabel Marant of kom gezellig bij ons langs!